Vill du jobba på Sveriges roligaste filmevenemang?

Stockholms Internationella filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch. Du som söker till oss bör ha en känsla för organisatoriskt arbete, vara stresstålig, flexibel och ha lätt för att samarbeta, klara av att arbeta med flera saker samtidigt och såklart älska film!

Skicka in personligt brev + CV till mailadressen: rekrytering@stockholmfilmfestival.se
Skriv i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av.
Sista ansökningsdag är 23 augusti.

Jobbperioden pågår under hösten 2021 med viss variation beroende på vilken tjänst du söker. Exakta datum informeras om under rekryteringsprocessens gång.

Lediga tjänster:

Originalare (start omgående - 15 oktober)
Originalaren hjälper till att formge festivalens redaktionella tryckprodukter utifrån redan framtagna mallar. Vi söker dig som är utbildad eller under utbildning inom layout och har praktisk erfarenhet av printmedia, är organiserad, har hög stresstolerans och trivs med att arbeta i grupp. Du ska ha mycket goda kunskaper inom InDesign och Illustrator. 

Filmredigerare (1 oktober - 24 november) 
Vår Festival-tv-avdelning dokumenterar våra event och filmar intervjuer, gör trailerpaket och annat rörligt material samt levererar klipp till marknads- och pressavdelning. Vi söker en van filmare med utbildning och/eller erfarenhet inom filmproduktion, redigering och planering. Du är kreativ, stresstålig, duktig på att redigera samt leveranssäker. Tillsammans med marknadsavdelningen planerar ni vad som ska filmas och hur.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet.

Skicka in personligt brev + CV till mailadressen: rekrytering@stockholmfilmfestival.se
Skriv i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av.
Sista ansökningsdag är 23 augusti.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.