Upplev festivalpärlorna hemma med Festival on Demand

Nyhet /

För andra året i rad erbjuder Stockholms filmfestival en del av programmet online och blir på så vis hela Sveriges filmfestival! 

Med Festival on Demand finns möjligheten att ta del av noga utvalda festivalfynd hemma i tv-soffan under festivalperioden 10-21 november. Filmerna som går att se även hemifrån hittar ni här. Merparten av titlarna saknar svensk distribution vilket innebär att de flesta av dessa festivalpärlor endast går att få tag på i Sverige under filmfestivalen i november. Antalet visningar av filmerna är begränsade, så vänta inte för länge med att se filmerna!

När man köper en film via Festival on Demand kan man börja se filmen när som helst under festivalperioden och efter att man först tryckt på play så har man 30 timmar på sig att se färdigt filmen (eller se om den). OBS! Filmerna försvinner när festivalen är över! Filmerna kostar 59 kr/st (39 kronor för medlemmar).

Det finns även följande paketpriser:
10 filmer för 429 kr
5 filmer 259 kr
3 filmer 169 kr

Festivalmedlemmar får 35% rabatt på alla FoD-titlar när de nyttjar sin rabattkod (som skickas ut i samband med köp av medlemskap). Redan befintliga medlemmar kommer att få rabattkoden utskickad till sin mail. OBS! För att kunna se filmer via Festival on Demand behöver man registrera ett nytt konto, separat från det vanliga medlemskontot.

Köp Medlemskap

Bild: Dokumentären »CUSP« av Isabel Bethencourt och Parker Hill, Stockholm XXXII Doc. Competition. Finns att se via Festival on Demand.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.