Stockholms filmfestivals pedagogiska verksamhet söker filmpedagoger!

Våra filmpedagoger besöker skolor och fritids i hela Stockholms län och håller heldagsworkshops i filmskapande. Målet är att engagera och inspirera framtidens filmskapare så att de får göra film och uppleva filmmagi.  

Som filmpedagog undervisar du barn och unga i filmskapandet genom att gå igenom hela processen - från manus till färdigklippt kortfilm. Under verkstadstillfället har du hand om din egen grupp och tillsammans skapar ni en kortfilm som grundar sig i deltagarnas egna idéer. Vi jobbar utefter ett redan utformat dagsupplägg som ser likadant ut oavsett vilket skola du besöker! 

Vi söker dig som har erfarenhet av pedagogiskt arbete alt. erfarenhet av arbete med barn/unga och självklart ett stort intresse för film och kultur. Du behöver vara lösningsorienterad och självgående samt vara bekväm i kontakt och möte med nya människor. Viktigt är också att du har enklare teknisk kunskap när det kommer till film och redigering.

Detta är en intermittent timanställning och du väljer därför själv vilka pass du tar och du har heller inget minimum eller maximum antal timmar - ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller frilansar med egna projekt! 

Arbetstider: 08:15-14:30 vardagar (kan variera alt. förskjutas beroende på bokning)
Anställning: Intermittent timanställning
Språkkriterier: Svenska, tal+skrift

Urval och intervjuer sker löpande.
Maila in CV + personligt brev till: filmverkstader@stockholmfilmfestival.se

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.