Stockholms filmfestivals pedagogiska verksamhet söker filmpedagoger!

Våra mobila filmverkstäder har funnits i över 10 år och är ett enormt uppskattat projekt där barn och unga får möjlighet att uttrycka sig med filmen som ett kreativt verktyg.  

Våra filmpedagoger besöker skolor och fritids i hela Stockholms län och håller heldagsworkshops i filmskapande. Målet är att engagera och inspirera framtidens filmskapare så att de får göra film och uppleva filmmagi.  

Som filmpedagog undervisar du barn och unga i filmskapandet genom att gå igenom hela processen - från manus till färdigklippt kortfilm. Under verkstadstillfället har du hand om din egen grupp och tillsammans skapar ni en kortfilm som grundar sig i deltagarnas egna idéer.

Vi söker dig som helst har någon typ av erfarenhet av pedagogiskt arbete och självklart ett stort intresse för film och kultur. Du behöver vara lösningsorienterad och självgående samt vara bekväm i kontakt och möte med nya människor. Viktigt är också att du har enklare teknisk kunskap när det kommer till film och redigering.

Detta är en intermittent timanställning och du väljer därför själv vilka pass du tar eller inte - ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller frilansar med egna projekt!
Urval och intervjuer sker löpande från och med nu och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Maila in CV + personligt brev till: filmpedagog@stockholmfilmfestival.se

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.