Stockholms filmfestival söker en mediasäljare

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch. Förutom internationella festivalen i november producerar vi även Stockholms filmfestival Junior i april, Sommarbio i augusti och stipendie- och talangprogram för unga filmarbetare.

Organisationen består av 10 året-runt anställda. I samband med våra tre stora publika kulturevenemang projektanställs mellan 10–50 personer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad mediasäljare till Stockholms filmfestivals sälj- och sponsringsavdelning. Du kommer främst arbeta med nykundsförsäljning, merförsäljning till befintliga kunder, aktivt bearbeta potentiella samarbetspartners men också ansvara för större konton. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt till möte, förhandling och avslut. Du arbetar självständigt, planerar och driver arbetet framåt med målsättningen att uppnå säljbudget.

 

Din profil

Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom sponsring och media. Du är en driven person som gillar att göra affärer och du är orädd i kontakten med företag oavsett nivå och storlek. Du är socialt kompetent, bra på att bygga relationer internt/externt, en duktig kommunikatör med goda kunskaper i svenska och engelska samt MS Office. Du är trygg och prestigelös med ett gott omdöme.

 

Vi erbjuder

Välkommen att söka till en arbetsplats med ett kreativt, härligt team. Vi jobbar mot målsättningen att skapa goda, långsiktiga relationer och ha roligt på vägen dit. Till rätt person kan vi erbjuda ett spännande, lönsamt och utvecklande arbete.

Anställningsform
Tillsvidare. Heltid 100%. 6 månaders provanställning tillämpas. Viss del av lönen är provisionsbaserad.

Start: Tillträde i september

Skicka din ansökan (CV+personligt brev) till rekrytering@stockholmfilmfestival.se. Märk mejlet “Mediasäljare”. Sista ansökningsdag 23 augusti. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

 

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.