Sök ett av Sveriges mest spännande filmjobb!

Stockholms filmfestival behöver förstärkning till marknadsavdelningen och vi söker därför en filmintresserad och resultatinriktad marknadsansvarig!

Du ansvarar för festivalens marknadsföringsarbete där det främsta målet är att öka biljett- och medlemskortförsäljningen. Du planerar och genomför marknadsföringskampanjer med fokus på det digitala och ansvarar för kommunikationen mot publik, samarbetspartners samt press. På marknadsavdelningen arbetar även en marknadsförare och under höstmånaderna kan avdelningen utökas med ytterligare med projektanställd personal som du arbetsleder. Du rapporterar till festivalchefen och är en del av ledningsgruppen.

Vem är du?
Vi söker en strategisk marknadsförare med vana att driva digitala marknadsföringskampanjer med goda resultat. Du har jobbat något år på en marknadsavdelning och är redo att ta nästa steg i din karriär. Du är en driven person, utåtriktad, prestigelös och en god skribent som behärskar både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyg samt en bakgrund inom säljdrivande marknadsföring.

Eftergymnasial utbildning med inriktning mot kommunikation och marknadsföring är ett krav. Tidigare personalvana och festivalerfarenhet är ett plus. Vi ser gärna att du har läst filmvetenskap och är film- och kulturintresserad.

Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse.

Anställningsform
Tillsvidare. 6 mån provanställning. Heltid. Kvälls- och helgarbete förekommer i samband med våra events.

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till rekrytering@stockholmfilmfestival.se. Märk mailet “Marknadsansvarig”. Urval och intervjuer sker löpande,

Läs mer om vår verksamhet här och hur du fortsatt kan stödja oss.
 

Slutligen vill vi till dig som nuvarande medlem rikta ett mycket stort …
 

… TACK! Ditt medlemskap säkerställer hundratals kvalitetsfilmer – varje år.
… TACK! Ditt medlemskap arrangerar Europas största Sommarbio.
… TACK! Ditt medlemskap ger barn en kostnadsfri inblick i filmens värld.
… TACK! Ditt medlemskap distribuerar filmskapare från hela världen.
… TACK! Ditt medlemskap organiserar filmverkstäder för elever i skolorna.
… TACK! Ditt medlemskap bäddar för exklusiva filmvisningar.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.