Nästa medlemsvisning: Charlatan 10 juni 2021

Nyhet /

Sommaren är här, solens strålar värmer och medlemsvisningarna rullar på! 
Nu har du som medlem chans att se Agnieszka Hollands tjeckiska drama Charlatan torsdag den 10 juni kl 18.00 på Rigoletto 1 i Stockholm. Biljetterna släpps tisdag den 8 juni kl 12.00 på denna sida. Obs! Det är endast 50 platser och det är först till kvarn som gäller. 

Baserad på den sanna historien om den tjeckiska herbalisten Jan Mikolášek som under tidigt 1900-tal diagnostiserade och botade miljontals människor. En livshistoria som utspelar sig under Europas krigstid och efterkrigstid om en man som med hjälp av sig intuition och goda kännedom om växtriket hjälpte både fattiga människor och inflytelserika politiska figurer. I takt med att Mikolášek blir mer framgångsrik och uppmärksammad för sina förmågor börjar både den nazistiska och kommunistiska regimen fatta intresse för den okonventionella helaren och han sätts under prövningar av de totalitära statsmakterna. 

LÄS MER OCH BOKA DIN BILJETTER HÄR
Biljetterna släpps den 8 juni klockan 12:00.

»Charlatan« tors 10 juni kl. 18.00 |  Läs mer om filmen här.

När: Tiorsdag 10/6 kl. 18.00
(Dörrarna öppnas kl 17.30)
Var: Biograf Rigoletto - Salong 1

 

Medlemskap 2 för 1
Är du inte redan medlem? Passa på att bli det idag så får du ett extra medlemskap på köpet att ge bort till din favoritperson. Maila medlem@stockholmfilmfestival.se när du har köpt ditt medlemskap. Obs! Erbjudandet gäller medlemskap köpta mellan 28 maj och 15 juni

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.