Medlemsvisning: Tel Aviv on Fire (8/8)

 

VI RESERVERAR ALLTID 20 EFTERSLÄPPSBILJETTER FÖR MEDLEMMAR PÅ PLATS
OBS! Först till kvarn gäller.

Vi smygstartar hösten med en extra medlemsvisning! Innan vi kickar igång lanseringen av våra nya medlemskap vill vi ge alla nuvarande medlemmar en chans att se den kritikerrosade Tel Aviv on Fire.

Torsdag den 8 augusti har du chansen att se den prisbelönade och mycket underhållande politiska komedin Tel Aviv on Fire. 

Den flerfaldigt prisbelönade och kritikerrosade »Tel Aviv on Fire« är en skarp och fyndig politisk komedi som varit en stor publiksuccé i både Frankrike och Italien. 

Salam (Kais Nashif) arbetar med Palestinas populäraste såpopera, »Tel Aviv on Fire«. Hans jobb består mest av att hämta kaffe och att hjälpa till med skådespelarnas hebreiska uttal. Varje dag så passerar han genom en israelisk gränsövergång och en dag råkar han nämna för Assi (Yaniv Biton), en israelisk kapten vid övergången, att han är manusförfattare för den populära serien. Vad Salam inte vet är att Assis fru är ett stort fan. Assi blir involverad i manusarbetet och vill ändra i handlingen för att imponera på sin fru. Salam har nu fått en betydligt knepigare tillvaro.

Tel Aviv on Fire hade världspremiär på Venedigs filmfestival där den vann Interimpriset och Bästa skådespelare i sektionen Orizzonti. 

Regi: Sameh Zoabi
I rollerna: Kais Nashif, Lubna Azabal, Yaniv Biton
Spellängd: 100 min
Språk: Arabiska, Hebreiska
Undertext: Svenska
När: Torsdag 8 augusti kl 18.00 (Dörrarna öppnas kl 17.30)
Var: Skandia (Drottninggatan 82)

Insläpp kl 17.30
Filmstart kl. 18.00

Tack till Edge Entertainment!
»Tel Aviv on Fire« har biopremiär 16 augusti

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.