Medlemsvisningar

Som medlem i Stockholms internationella filmfestival får du förutom tillträde till den stora filmfestivalen i november även chansen att se ca 10 exklusiva medlemsvisningar om året. Medlemskapet ger dig gratis inträde till alla medlemsvisningar. Vi har alltid ett begränsat antal biljetter till respektive visning, så först till kvarn gäller! (*undantaget Bronsmedlemmar som alltid har två garanterade platser)

För att kunna boka biljett till våra medlemsvisningar måste ditt medlemskort vara registrerat här på stockholmfilmfestival.se. Detta gör du enkelt genom att skriva in kortnumret, som står på baksidan av ditt kort, på din profil.

Bokningsinfo

När ditt kort är registrerat kan du enkelt boka biljett till kommande medlemsvisning. Detta gör du genom att logga in på din profil, därefter går du till sidan med information om den aktuella filmen där en röd knapp med texten "Boka en biljett" kommer att dyka upp så fort biljetterna släpps. Notera att du kan behöva uppdatera din webbläsare för att kunna se knappen.

Observera att vi alltid har ett begränsat antal biljetter till respektive visning, så först till kvarn gäller! Du ser direkt om du har fått en biljett till en visning. Om du skulle få förhinder får du gärna gå in och avboka din biljett, detta gör du på samma sätt som när du bokade din biljett.

Inför varje medlemsvisning skickar vi även ut ett nyhetsbrev till alla våra medlemmar med information om den aktuella filmen, biljettsläpp och andra hålltider. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa viktig information!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på medlem@stockholmfilmfestival.se eller 08-677 50 00, så hjälper vi gärna dig. Läs mer om vår verksamhet här.
 

Slutligen vill vi till dig som nuvarande medlem rikta ett mycket stort …
 

… TACK! Ditt medlemskap säkerställer hundratals kvalitetsfilmer – varje år.
… TACK! Ditt medlemskap arrangerar Europas största Sommarbio.
… TACK! Ditt medlemskap ger barn en kostnadsfri inblick i filmens värld.
… TACK! Ditt medlemskap distribuerar filmskapare från hela världen.
… TACK! Ditt medlemskap organiserar filmverkstäder för elever i skolorna.
… TACK! Ditt medlemskap bäddar för exklusiva filmvisningar.

 

Bergman Island

Exempel på tidigare medlemsvisningar:

»Bergman Island«
»Lena«
»Flykt«
»Minari«
»Babyteeth«
»Till min dotter«
»Smärta och ära«
»Den skyldige«

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.