Medlemsvisning: Hjärter dam (24/4)

 

Biljetterna släpps den 17 april klockan 17:00.

VI RESERVERAR ALLTID 20 EFTERSLÄPPSBILJETTER FÖR MEDLEMMAR PÅ PLATS
OBS! Först till kvarn gäller.

Onsdagen den 24 april är det dags för ännu en exklusiv medlemsvisning. Den här gången är det ett dansk-svenskt kärleksdrama som står på schemat.

2004102_dronningen_still_konow_dan-swe-nor-fin_print.jpg

Hjärter dam är en berättelse om en, till ytan perfekt familj vars vardag i den lummiga förorten sätts på spel när Peters (Magnus Krepper) son, Gustav (Gustav Lindh) från ett tidigare förhållande dyker upp. Medan Peter har svårt att nå fram till sin son hittar Anne (Trine Dyrholm) ett sätt att nå fram till honom. Det blir början på något förbjudet som kan äventyra allt.

Regi: May el-Toukhy
I rollerna: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh
Spellängd: 127 min
Språk: Danska & svenska
När: Onsdag den 24/4
Var: Skandia (Drottninggatan 82)

Insläpp kl 17.30
Filmstart kl. 18.00

2004102_hjarterdam_poster-theatrical_70x100hjarterdamrecension_swe_print.jpg

Trine Dyrholm är en av Danmarks mest älskade skådespelare som fick sitt genombrott i det kaosartade familjedramat, Festen. Sedan des har hon medverkat i en lång rad framgångsrika filmer och nu får vi se henne som den framgångsrika advokaten i Hjärter dam.

Gustav Lindh är stjärnskottet vars karriär fick en rejäl uppsving efter sitt framträdande som Elias i den svenska långfilmen, Cirkeln. De senaste åren har vi fått se honom i populära tv-serier som Springflod och Jordskott, men även som en av huvudrollsinnehavarna i filmen Vilken jävla cirkus. 2017 tilldelades Gustav Stockholm Filmfestivals Rising Star Award.

Tack till Nordisk Film!
»Hjärter dam« har biopremiär 26 april.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.