Intresseanmälan - Sportlovets Filmverkstäder (Skolklass/Fritidsgrupp)

Obs!

Din anmälan är inte bekräftad förrän bokningen är betalad. Du får betalinformationen skickad till dig efter att du skickat in din intresseanmälan. För att säkerställa att du får behålla din bokning behöver vi få in betalningen inom tre dagar efter att du har fått betalinformationen skickad till dig. Om det inte finns tillräckligt många platser till hela gruppen, eller om är några oklarheter i din anmälan kommer vi kontakta dig för att lösa problemet. 

Efter anmälningen är bekräftad kan man avboka och få tillbaka 75% av kostnaden. Detta är bara giltigt för avbokningar som sker t.o.m den 18 februari.

Adress
Den genomsnittliga åldern på deltagarna.
Schema
Välj pass
Välj pass
Kontaktperson
Ange gärna den tid på dagen du är mest tillgänglig per telefon.
Övriga synpunkter eller önskemål.
Härmed godkänner jag nedanstående villkor:
 
  • Filmskaparen och hens vårdnadshavare tillåter att filmen deltar i kortfilmstävlingen 1 minut film för barn  och unga samt kortfilmstävlingen STOCKmotion.
     
  • Stockholms filmfestival Junior tillåts även att använda filmer och fotografier skapade och tagna i samband med filminspelningen av Sportlovets filmverkstäder och visa dem via: sociala medier, nyhetsbrev, egna programtidningar och evenemang som Filmfestivalen själv initierar i syftet att upprätthålla, främja och upplysa om Festivalen.
     
  • Stockholms Filmfestival Junior samarbetar med ABF Stockholm som subventionerar deltagaravgiften. För att göra detta möjligt så anmäls filmskaparen med personnummer som deltagare i folkbildningsverksamhet hos ABF Stockholm. Uppgifterna kommer inte spridas vidare till andra parter.
     
  • Stockholms Filmfestival Junior samarbetar med Röda Korset som erbjuder rekvisita till verkstäderna. För att göra detta möjligt så får Röda Korset lägga upp foto från verkstäderna på deras sociala medier. Fotografierna kommer inte spridas vidare till andra parter.
 

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.