Stockholm Industry Days

Stockholm är epicentret för den skandinaviska filmindustrin och hem till stora delar av filmbranschen i Sverige. Vårt stora internationella filmutbud kombinerat med ett brett branschnätverk har gjort Stockholms internationella filmfestival till den naturliga mötesplatsen för den svenska filmindustrin. Vi fokuserar på att föra samman Stockholms levande filmbransch med producenter, distributörer och säljagenter från hela världen. Vi presenterar Work in progress-visningar och introducerar nästa generation av svenska filmskapare som en del av våra talang- och utvecklingsprogram.

Årets Industry Days kommer att äga rum den 16-18 November 2021, vi kommer snart med mer nyheter!

Årets Industry Days kommer att äga rum på plats I Stockholm och online. Vi kommer att se till att ha ett spännande Industry program online, med ett par av årets events som kommer äga rum på plats I Stockholm. Vi är nu mitt I att planera tre fullspäckade dagar, tillsammans med ett fantastiskt filmprogram som kommer resultera I en utomordentlig festivalupplevelse.

Ackrediteringen kan du köpa här.

Vi ser fram emot att presentera ett industry program med högkvalitativa Works in Progress, inspirerande Masterclasses, relevanta och samtida Industry Talks och seminarier. Med erfarenheter från förra årets Industry Days Online ser vi fram emot att anordna spännande och intressanta hybrid event denna höst.

Stockholms internationella filmfestival kommer se till att alla evenemang som kommer äga rum i Stockholm kommer att vara utförda på ett säkert sätt, med våra erfarenheter från förra årets fysiska visningar och evenemang och kommer självklart att följa alla riktlinjer på plats från regeringen och folkhälsomyndigheten. 

För att kontakta Industry Office, maila Industry@stockholmfilmfestival.se.

Vi samarbetar med Svenska Filminstitutet och Stockholms regionala filmfond Film Stockholm för att föra samman vår levande filmindustri.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.