Hjälp oss skapa en fantastisk sommarfest - bli volontär

Nyhet /

Att vara volontär på Stockholms internationella filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum! Vi söker dig med ett stort filmintresse som vill ta del av arbetet både bakom och framför kulisserna tillsammans med oss. 

Under sommaren arrangerar vi på Stockholm filmfestival två stora event, SOMMARBIO på Stadion och DRIVE-IN-BIO på Älvsjö IP! Sommarbion går av stapeln den 13-15 augusti och Drive-in-bion visas den 18-22 augusti. Just nu söker vi engagerade eldsjälar som kan vara med och skapa den bästa upplevelsen för våra besökare. Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö med massor av härliga människor och minst sagt intressanta filmvisningar! 
 
Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att kunna erbjuda er en säker arbetsplats och festivalupplevelse, detta betyder att vi arbetar med ett flertal olika scenarion i takt med att rekommendationerna ändras. 
 
ARBETSOMRÅDEN: 
SÄLJARE  
Din primära uppgift är att sälja årskort till Stockholms filmfestival. Vi söker dig som är bra på att informera och inspirera människor. Du ska ha lätt att ta kontakt med människor och inte vara rädd för att snacka! 
EVENTPERSONAL  
Vi söker eventpersonal som kan hjälpa till med varierande uppgifter i anslutning till Sommarbion och/eller Drive-in-bion. Det handlar om att förbereda visningarna, kolla biljetter, visa besökare till deras platser, försäljning samt se till att våra besökare känner sig välkomna och framför allt säkra! Vi söker dig som är glad och positiv och gillar att arbeta med service. 
FOTOGRAFER  
Du kommer att ha i uppgift att föreviga dessa fantastiska kvällar på Stadion och/eller Älvsjö IP. Du får direktiv från oss om vad vi behöver för bilder, men jobbar i övrigt väldigt självständigt. Du använder din egen kamerautrustning.  
 
--- 

Hör av dig till oss genom att maila volontar@stockholmfilmfestival.se (skriv "Volontär Sommar 2021" i ämnesraden). Glöm inte att berätta vilken eller vilka uppgifter samt vilket eller vilka event du är intresserad av. 

Visst ses vi i sommar? 
 
EN TRYGG OCH SÄKER FILMFESTIVAL 
För oss är din säkerhet vid filmvisningarna vår främsta prioritet. Vi följer därför, tillsammans med all annan biografverksamhet, självklart Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Våra besökare kommer bli anvisade platser på Stadion och Älvsjö IP, med minst 1 meters avstånd i vardera riktningen. Ytterligare åtgärder som vidtas är att vi tillhandahåller handsprit, allmänna ytor desinficeras regelbundet samt att besökare och medarbetare uppmanas hålla avstånd med hjälp av tydlig markeringstejp, såväl inomhus som utomhus. Självklart uppmanar vi besökare och medarbetare att stanna hemma vid minsta symtom. 

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.