Helgens filmmaraton

Nyhet /

Stockholms filmfestival har satt ihop ett schema för den maximala filmhelgen. Under helgen så bjuder vi in till en filmupplevelse utöver det vanliga. Du har även möjlighet att besöka våra vinnarfilmer under söndagen.

Börja din lördag med en god frukost för att sedan infinna dig kl 10.00 på Park med Helmut Newton: The Bad and the Beautiful, dokumentären om fotografen och kvinnorna han fotograferade. Luncha på ett lokalt café för att sedan ta dig till Filmhuset för en visning av Milestone vid 14.30 och och kontemplera livets alla frågor på långfärdstur med lastbil. Avnjut en tidig middag och ta dig sedan till Zita och avnjut Europas svar på Marriage Story - The Ties - kl 18.30. Drick en god drink medan du väntar och avsluta dagen med Thou Shalt Not Hate klockan 21.00 på Zita där svåra moraliska frågor står i centrum.

På söndag startar du med en sen frukost och vid kl 11.30 infinner du dig på Capitol med One Night in Miami som är är centrerad kring ett samtal med fyra legender. Efter lunch tar du dig till Zita för en visning av det romantiska HBTQ-dramat No Hard Feelings vid 13.30. Ta en promenad över till Park vid 16.00 hinna med emotionellt och fysiskt påfrestande One Of These Days med Joe Cole och Carrie Preston. Ta en varm dryck medan du väntar för att 18.30, även denna gång på Park, spelas Assassins, dokumentären om konspirationen kring mordet på Kim Jong-nam. Ät en god middag i närheten innan du avslutar denna fullspäckade helg på Zita vid 21.30 med pulshöjande Surge som har starka influenser av Safdiebrödernas Uncut Gems.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.