Ansökan till Filmkollo Forever Young

Dags att anmäla sig till Stockholms filmfestivals filmkollo i Herräng!

Till minne av skådespelaren och filmpedagogen Michael Perlitz arrangerar Stockholms filmfestival ett filmkollo för ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedä mellan den 13:e och 16:e juni 2020. Spendera 4 dagar och 3 nätter på vackra gården Hagastall tillsammans med andra filmintresserade ungdomar i åldrarna 11-13!

Filmfestivalens filmpedagoger kommer att vara på plats varje dag för att leda, och guida. Tillsammans skapar ni kortfilmer i grupper där ni testar på arbetet både bakom och framför kameran. Tillsammans med filmpedagogerna kommer även kolloledare, med erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, medverka under hela vistelsen. 

Lämna in en ansökan till oss och spela in en videopresentation där du beskriver ditt filmintresse och vad du tror att du kan få ut av denna upplevelse! Kollot är kostnadsfritt och både mat och boende ingår, ni tar er själva till och från Hagastall i Herräng. Tänk på att det på Hagastall förekommer hästar vid eventuell allergi.

Under våren 2020 kommer Stockholms filmfestival att gå igenom alla ansökningar, det finns endast plats för cirka 10 st deltagare. 
Har du frågor kring din ansökan eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta oss: filmpedagog@stockholmfilmfestival.se

Stockholms filmfestival vill tacka Malou T. Schultzberg för detta initiativ och Telenor och samtliga som skänkt gåvor till Michael Perlitz minnesfond. Ni gör detta kollo möjligt!

Namn

Målsmans namn

SKICKA OSS DIN VIDEOPRESENTATION!
Skicka oss en videopresentation där du besvarar följande frågor:
- Berätta kort om dig själv!
- Vad vill du få ut av filmkollot?
- Vad betyder film för dig?
- Vilken eller vilka delar av filmskapandet är du mer intresserad av: Skådespeleri/kamera/regi/manus/klippning och redigering?
- Hur känner du inför att arbeta i grupp?
- Gillar du att prova på nya saker? 
- Är du bekväm i nya miljöer?
Det går bra att använda tjänster som Dropbox eller Wetransfer för att skicka din video. 
Om du hellre vill maila in din videopresentation så skicka den till filmpedagog@stockholmfilmfestival.se
Jag godkänner att Stockholms filmfestival får tillgång till det videomaterial och de personuppgifter som anges i detta formulär. Dessa används endast i ansökningsprocessen och delas aldrig med tredje part. Ingen utanför Stockholms filmfestival har tillgång till inskickat videomaterial. Materialet får under inga omständigheter spridas vidare utan skriftligt godkännande från målsman. 

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.