ÄLSKAR DU FILM? BLI VOLONTÄR!

Att vara volontär på Stockholms filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum på ett av Nordens största kulturevenemang. Om du ger oss av din tid och ditt engagemang, ger vi dig möjligheten att uppleva filmvärlden från insidan och se riktigt mycket film.

Som volontär är du en viktig del i genomförandet av festivalen då stor del av vår verksamhet styrs med hjälp av ideellt arbete. Vi erbjuder därför våra volontärer möjlighet att med sitt individuella volontärpass se årets filmer (i mån av plats). Som volontär kommer du lära känna massa härliga människor, skapa kontakter och få värdefull erfarenhet att ta med dig uti yrkeslivet.

Festivalen är ett passande tillfälle för att samla på sig erfarenhet inför kommande jobb inom event, service och organisering. Var dag på festivalen ser annorlunda ut med nya filmer, nya uppgifter och ny publik att välkomna. HÄR kan du läsa mer om vad det innebär att vara volontär på Stockholms filmfestival!

Under året har vi även flera evenemang och just nu söker vi engagerade filmälskare till att vara del Stockholms filmfestival Junior 2023, som pågår 27 mars - 1 april.

Är du intresserad? Skicka ett kort personligt brev & CV till: volontar@stockholmfilmfestival.se

Man kan redan nu skicka in intresseanmälan till att vara volontär på årets;

Drive In Bio, 14 - 18 juni
Läs mer om eventet HÄR.

Sommarbio, 16 - 20 juli
Läs mer om eventet HÄR.

Stockholms internationella filmfestival, 8 - 19 november
Läs mer om eventet HÄR.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.