Välkomna till Dinner in America - ett hybridevenemang

Nyhet /

Festival on Demand varar tyvärr inte för evigt och sista dagen är söndag den 22:a november. Vi bjuder in er att delta i ett hybridevenemang som kommer fungera som en avslutning för Festival on Demand. 

På Biograf Zita i Stockholm visas Dinner in America kl 21.00 och vi bjuder in er att titta på filmen hemifrån, oavsett vart i landet ni bor, vid samma tid. Det blir som ett Red Carpet-event - fast i ditt vardagsrum. Du har även möjlighet att tävla om din alldeles egna Red Carpet-goodiebag genom att svara på frågan som ligger ute på våra sociala medier!

I Dinner in America får vi möta Simon, en punkrockare med anarkiska tendenser, och Patty, en outsider som inte har några vänner, på deras äventyr genom den amerikanska förorten. Filmen utmärks med sin originalmusik som skapar den speciella känslan som präglar denna indiefilm.

Vi kommer förse er med möjligheten att diskutera filmen via chatt under och efter filmen. Där är ni fria att reflektera med varandra om den musikaliska resan genom den amerikanska förorten, om ert favoritcitat, eller om den unika filmupplevelse Dinner in America bjuder på!

Boka dina biljetter här:

Dinner in America - Adam Carter Rehmeier

Hur du ansluter till chatten:
1. Köp en Festival on Demand-biljett till Dinner in America
2. Klicka på länken 20.59
3. På Festival on Demand-plattformen klicka på "live" och du kan vara med och dela dina reaktioner med de andra som tittar

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.