Är du filmintresserad och vill vara med och bidra till sommarens härligaste event? Vi tar fortfarande emot ansökningar för volontärer till Stockholms filmfestival Sommarbio 2018!

Den 15-19 augusti bjuder vi in till utomhusbio i Rålambshovsparken, och just nu söker vi engagerade eldsjälar som kan vara med och skapa den bästa upplevelsen för våra besökare. Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö med massor av härliga människor! Inför Sommarbion håller vi en magisk kick-off med säljutbildning för våra volontärer.

---

Vi söker följande:

SÄLJARE

Under sommarbion blir din primära uppgift att sälja årskort till Stockholms filmfestival. Vi söker dig som är bra på att informera och inspirera människor. Du ska ha lätt att ta kontakt med människor och inte vara rädd för att snacka!

EVENTPERSONAL

Vi söker eventpersonal som kan hjälpa till med varierande uppgifter i anslutning till Sommarbion. Det handlar om att förbereda visningarna, dela ut tidningar, sälja popcorn och annat i våra kiosker samt se till att våra besökare känner sig välkomna! Vi söker dig som är glad och positiv och gillar att arbeta med service.

FILMFOTOGRAFER

Du kommer att ha i uppgift att föreviga dessa fantastiska kvällar i Rålis. Du får direktiv från oss om vad vi behöver för filmat material, men jobbar i övrigt väldigt självständigt. Du använder din egen kamerautrustning.

---

Låter det intressant?

Hör av dig till oss via mail till volontar@stockholmfilmfestival.se.
Märk mailet "Volontär Sommarbio 2018".
Glöm inte att berätta vilken eller vilka uppgifter du är intresserad av!