Sommarbio för alla barn i Stockholm

Nyhet /

Stockholms filmfestival Junior 2020 flyttas och blir en del av årets Sommarbio i augusti. Detta som en konsekvens av coronaviruset och de rekommendationer som har utgått från svenska myndigheter.

Idag är en tung dag för alla oss som brinner för film och kultur. Tyvärr kan inte Stockholms filmfestival Junior genomföras som planerat under våren.

Detta som en konsekvens av coronaviruset och de rekommendationer som har utgått från svenska myndigheter.
Vi är oerhört ledsna över att inte kunna ro vår älskade Juniorfestival i hamn som vi jobbat med sedan december. Det är en stor sorg även för våra volontärer, för alla barn och unga som hjälpt till att planera festivalen samt för vår publik och våra samarbetspartners.
Den goda nyheten i dessa svåra tider är att Stockholms filmfestival Junior 2020 flyttas och blir en del av årets Sommarbio i augusti.

- Känner stor sorg över att behöva ställa in Junior, en festival som för många barn innebar allra första gången de var på bio och dessutom såg en kvalitetsfilm. Vill rikta tack till alla som hjälp oss på vägen, de hårt drabbade filmskaparna, distributörerna och biograferna och alla partners och personal, säger Git Scheynius, Festivalchef.

Nu är det viktigare än någonsin att vi står enade i kampen för kulturens överlevnad. Vi kämpar tillsammans i dessa svåra tider och ser framemot att få arrangera många fina evenemang framöver.

Ta hand om varandra! 

 

Foto: Hanna Anirra

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.