Stockholms filmfestival söker en marknadskoordinator

Är du en filmälskande digital stjärna med bra språkkänsla och en förkärlek till sociala medier? I så fall kan den här tjänsten vara något för dig!

I denna tjänst arbetar du nära Stockholms filmfestivals marknadsansvarige och ansvarar för festivalens hemsida, nyhetsbrev, grafisk produktion och medlemskontakt. I arbetet ingår även viss formgivning och produktionsledning för trycksaker och digitala medier.  

Vi söker dig som:

Har ett stort intresse för sociala medier
Är en god skribent
Har en stark formkänsla och är väl insatt i Adobe-paketet
Har erfarenhet av att arbeta med och projektleda trycksaker.
Har eftergymnasial utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap/marknadsföring/journalistik eller motsvarande
Är tekniskt lagt och har erfarenhet av webbpublicering
Är strukturerad, tycker om att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga

Det är meriterande om:

Du har arbetat med tidningsproduktion
Du har erfarenhet av festivalarbete och viss personalledning
Du har studerat filmvetenskap

Anställningsform
Tillsvidare. 6 mån provanställning tillämpas. Heltid.

Start: Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan (CV+personligt brev) till rekrytering@stockholmfilmfestival.se. Märk mailet “Marknadskoordinator”. Sista ansökningsdag är 10 mars. Urval och intervjuer sker löpande från och med nu och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om oss

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch. Förutom festivalen i november producerar vi även Stockholms filmfestival Junior i april, Sommarbio i augusti och stipendie- och talangprogram för unga filmarbetare.

Organisationen består av 14 året-runt anställda. I samband med våra tre stora publika event projektanställs mellan 10–50 personer åt gången. Utöver dessa tillkommer ca 400 volontärer. Vi sitter i trevliga lokaler i city.