Vill du vara med och göra Stockholms filmfestival 9-20 november möjlig?

Som volontär hos oss får du bra erfarenhet av att jobba under ett fartfyllt och spännande event. Du får träffa massa härligt folk och såklart får du chansen att se massa fantastisk film från hela världen. Väkommen till oss på Stockholms filmfestival.

Är du intresserad och vill veta mer? Maila CV och ett kort personligt brev till volontar@stockholmfilmfestival.se. Märk mailet med den eller de avdelning du är intresserad av. 

Nu söker vi medarbetare till fölajnde avdelningar:

BILJETT- OCH BIOGRAFAVDELNING

Vi behöver hjälp med att bemanna biograferna och i vårt festivalcenter. Volontärerna kommer främst att sköta biljetthanteringen, svara på frågor och möta våra besökare. Det finns även möjlighet att vara biografansvarig och leda ett team, erfarenhet av arbetsledning är då meriterande. Vi ser gärna dig som har kunderfarenhet, har kassavana och serviceerfarenhet, men inget krav. 

KUNDTJÄNST

Här hjälper du medlemmar som har frågor om medlemskap, festivalen och internetköp. Här får du möjlighet att träffa många olika människor och personligheter. Passar dig som är stresstålig, serviceminded och gillar att hjälpa folk. Du får mer än gärna tala flera språk, dock inget krav.

INDUSTRYAVDELNING

Vi behöver dig som hjälper på vårt Industrycenter och våra Industryevents/cocktails där du hjälper oss med branschmänniskor och företag. Arbetsuppgifter inkluderar men begränsas inte till, hantering av gästlistor, erbjuda service vid mingel, upp- och nedpackning mellan event. Passar dig som är hjälpsam, organiserad och vill representera samt vara ansiktet utåt för festivalen bland branschinbjudna.

EVENTAVDELNING

Detta innebär att vara på plats och hjälpa till med allt från dekor, leveranser samt samarbeta med våra sponsorer. Det innebär kontakt och samarbeten med matsponsorer, lokalsponsorer och våra stora eventsponsorer. Du studerar projektledning och/eller event management och söker erfarenhet och möjligheten att applicera dina studier direkt på ett internationellt event. Har du redan erfarenhet från att assistera vid event så är det meriterande. Passar dig som är organisatorisk, kreativ och gillar att skapa.

EVENTPERSONAL

Våra sponsorer kommer finnas på plats under festivalen och behöver då assistans med både uppbyggnad och genomförande av olika event. Passar dig som vill arbeta med många människor och trivs med att ta kontakt med besökare på ett daglig basis. Är du är social, representativ och organiserad så är det rätt avdelning för dig.

FACE2FACE

Vi behöver volontärer som kan hjälpa till under våra Face2Face-evenemang. Här behövs både personer med teknisk kunnighet men även personer som kan hjälpa till med organiseringen kring dessa evenemang. Passar dig som är självgående, initiativtagande, organiserad samt är social. Du kommer att assistera våra gäster som skapar eller medverkar i filmer och som medverkar i våra F2F.

TRAFIKAVDELNING

Du ska ha mycket bra lokalkännedom i Stockholm, vara punktlig samt serviceminded. Rollen kräver att du har körvana och erfarenhet av att hantera olika sorters bilar och har trafikvett. Passar dig som vill vara vårt ansikte utåt och vill arbeta bakom kulisserna under årets festival. Vi står för bilarna.