Nu är vi på jakt efter volontärer till årets Sommarbio i Rålis. Evenemanget pågår den 16-20 augusti och vi ser gärna att du kan jobba tre kvällar eller mer. Under Sommarbion kommer tusentals mäniskor till Rålambshovsparken i Stockholm för att njuta av film under stjärnorna! Vi behöver volontärer inom följande områden: 

SÄLJARE

Under sommarbion blir din primära uppgift att sälja årskort till Stockholms filmfestival. Vi söker dig som är bra på att informera och inspirera människor. Du ska ha lätt att ta kontkat med folk och inte vara rädd för att snacka! 

EVENTPERSONAL

Vi söker eventpersonal som kan hjälpa till med varienrande sysslor i anslutning till Sommarbion. Det handlar om att förbereda och sätta iordning, dela ut tidningar, sälja popcorn och annat i våra kiosker samt se till att våra besökare känner sig välkomna! Vi söker dig som gillar att arbeta med service och är allmänt positiv.

FOTOGRAFER

Du kommer att ha som uppgift att föreviga dessa fantastiska kvällar i rålis. Du får direktiv från oss om vad vi behöver för bilder men jobbar i övrigt väldigt självständigt. Du behöver ha egen kamerautrusning. 

Är du intresserad? Kontakta oss på volontar@stockholmfilmfestival.se. Märkmailet med "Sommarbio" och berätta lite om dig själv och vilken/vilka roller du är intresserad av. 

Vi ser fram emot att höra från dig!