Årets volontärrekrytering är nu avslutad, varmt välkommen med din ansökan nästa år!

Att vara volontär på Stockholms Filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum. 

Om du ger oss av din tid och ditt engagemang, ger vi dig möjligheten att se riktigt mycket film och uppleva filmvärlden från insidan.

Festivalen pågår 8-19 november, men vissa avdelningar har uppdrag som börjar redan i oktober.

Det vi erbjuder våra volontärer är ett volontärpass. Med passet kan du se festivalens alla filmer (i mån av plats), lära känna massa härliga människor, och ha en rolig filmfestivalupplevelse. 

Är du intresserad? Skicka CV och ett kort personligt brev till: volontar@stockholmfilmfestival.se

Glöm inte att skriva vilken av våra avdelningar du helst vill vara på!

BIOGRAF

Du bemannar biograferna och vårt festivalcenter på Kulturhuset och säljer medlemskort och biljetter. Passar dig som är hjälpsam och noggrann. Kassavana uppskattas men är inte ett krav. Vill du se mycket film ska du välja biografavdelningen!

Psst! Är du ute efter mer ansvar? Då finns möjlighet att bli biografansvarig. Erfarenhet av arbetsledning är då meriterande.

EVENT

Du är med och skapar festivalens evenemang och fester, hjälper till med dekor och leveranser och ser till att det alltid finns rena glas ute och snacks på borden. Är du är social, representativ och en stjärna på service så är detta rätt avdelning för dig!

TRAFIKAVDELNING

Våra chaufförer kör runt allt från gäster till filmer. Vi står för bilarna. Du har körkort, körvana och mycket bra lokalkännedom i Stockholm. Passar dig som är punktlig, professionell och vill arbeta bakom kulisserna under höstens festival!

FOTOGRAF

Du får vara med på alla våra event. Dina bilder läggs sedan upp på vår hemsida och sociala medier. För att söka till fotograf så skickar du in några exempelbilder med din ansökan.

FESTIVAL-TV

Du har vana av och intresse för tv-produktioner. Är du ljudtekniker, ljustekniker eller filmfotograf så är du varmt välkommen till festivalTV-teamet!

KUNDTJÄNST

Du hjälper medlemmar som har frågor om medlemskap, festivalen och internetköp, via telefon och mail. Du får mer än gärna tala flera språk, dock inget krav. Passar dig som är stresstålig, serviceminded och gillar att hjälpa folk!