Stockholms filmfestival söker Projektledare

Nu förstärker vi vår organisation och söker en projektledare med inriktning mot rekrytering och personalledning samt övergripande driftansvar

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch. Förutom internationella festivalen i november producerar vi även Stockholms filmfestival Junior i april, Sommarbio i augusti och stipendie- och talangprogram för unga filmarbetare.
 

Arbetuppgifter

Som projektledare leder du det operativa arbetet. Du arbetar med organisationen i sin helhet, ansvarar för planering och utförande av våra tre kulturevenemang samt rekryterar och arbetsleder personal. Du har budgetansvar, planerar och schemalägger programpunkter samt förhandlar avtal med flera samarbetspartner. Utveckling och arrangemang av publika events, som t.ex. festivalens större galor och fester ingår i tjänsten. Du skriver även bidragsansökningar och ansvarar för den interna kommunikationen.

Om dig

Vi söker dig med 1-2 års erfarenhet av projektledning, gärna inom en kulturorganisation. Du är social, har ett starkt driv, är orädd, engagerad och en administrativ stjärna. Du bör inte vara rädd för att styra om kurs vid oförutsedda händelser och inte vara rädd att hugga i där det behövs. Vi ser helst att du är utbildad kulturvetare, meriterande om du har läst projektledning och självklart älskar du film. Vi värdesätter erfarenhet av personalfrågor och arbetsledning samt att du har en god inblick i film och kulturbranschen.


Anställningsform
Detta är en tillsvidareanställning, 6 månader provanställning. Heltid.
Start: Tillträde enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, skicka CV och personligt brev till rekrytering@stockholmfilmfestival.se senast 10 mars. Märk mailet “Projektledare”.


Vi ser fram emot din ansökan!