Vi söker en redovisningsekonom med erfarenhet av period- och årsbokslut, budgetarbete och rapportering, löne- och personaladministration samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du jobbar självständigt med eget ansvar och du rapporterar till VD.

För denna tjänst söker vi dig som älskar att jobba med siffror, är noggrann, ansvarstagande, driven, med ett engagemang utöver det vanliga. Du trivs att arbeta i en fartfylld och kreativ miljö, och du älskar film.

Eftergymnasial utbildning med inriktning på ekonomi alternativt väl dokumenterad erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Har du tidigare arbetat inom en kultur- eller mediaorganisation är det starkt meriterande. 

Anställningsform
Tillsvidare. 6 mån provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Start: Tillträde snarast med hänsyn till ev. uppsägningstid

Skicka in din ansökan (CV + personligt brev) till rekrytering@stockholmfilmfestival.se. Märk mailet ”Redovisningsekonom”. Urval och intervjuer sker löpande fr.o.m nu och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om oss

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch. Förutom festivalen i november producerar vi även Stockholms filmfestival Junior i april, Sommarbio i augusti och stipendie- och talangprogram för unga filmarbetare.

Organisationen består av 14 året-runt anställda. I samband med våra tre stora publika event projektanställs mellan 10–50 personer åt gången. Utöver dessa tillkommer ca 400 volontärer. Vi sitter i trevliga lokaler i city.