Midnattsvisning: »Marriage Story«

Nyhet /

Vi älskar film mer än vi älskar sömn! Missa inte chansen att se årets stora publikdragare på festivalen – Noah Baumbachs hyllade drama »Marriage Story« med Scarlett Johansson och Adam Driver i huvudrollerna.

 

Filmen invigde Stockholms filmfestival inför fulla hus och nu har du chansen att se den igen, denna gång som midnattsvisning på vackra biograf Park på Sturegatan 18. 

»Marriage Story« startar kl. 23.45 lördag 16 november. 
Biljettpris endast 70 kr för alla, oavsett om du är medlem eller inte! 

Samla ihop vännerna och njut av en härlig lördagsnatt framför en av höstens mest hyllade filmer.

- - - -

Ett äktenskap, eller snarare ett uppbrott läggs under lupp och detaljgranskas av den Oscarsnominerade New York-regissören Noah Baumbachs känsliga blick i årets mest emotsedda relationsdrama.

Adam Driver och Scarlett Johansson har hyllats av en lyrisk kritikerkår för skildringen av en teaterregissörs och en skådespelerskas långdistans-uppbrott mellan New York och Los Angeles, med ett barn i mitten. »Marriage Story« river ut sidorna ur sagan om ett äktenskap och skildrar kärleken från det tomrum som följer, resultatet är ärligt, humoristiskt och hjärtekrossande på samma gång.

På toppen av sin karriär serverar Noah Baumbach (»The Squid and the Whale«, »Frances Ha«) en ömsint »Scener ur ett äktenskap« eller »Kramer mot Kramer« för en ny generation, som samtidigt är hans alldeles egna, och kanske finaste verk hittills.

BOKA BILJETTER

Text: Jakob Åsell

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.