Medlemsvisningar

Som medlem i Stockholms internationella filmfestival får du förutom tillträde till den stora filmfestivalen i november även chansen att se ca 10 exklusiva medlemsvisningar om året. Medlemskapet ger dig gratis inträde till alla medlemsvisningar. Vi har alltid ett begränsat antal biljetter till respektive visning, så först till kvarn gäller! Detta med undantag för Bronsmedlemmar som alltid har två garanterade platser.

För att kunna boka biljett till våra medlemsvisningar måste ditt medlemskort vara registrerat på din profil här på stockholmfilmfestival.se. Detta gör du enkelt genom att skriva in kortnumret, som står på baksidan av ditt kort, på din profil.

När ditt kort är registrerat kan du enkelt boka biljett till kommande medlemsvisning. Detta gör du genom att logga in på din profil, därefter går du till sidan med information om den aktuella filmen där en röd knapp med texten "Boka en biljett" kommer att dyka upp så fort biljetterna släpps. Notera att du kan behöva uppdatera din webbläsare för att kunna se knappen.

Observera att vi alltid har ett begränsat antal biljetter till respektive visning, så först till kvarn gäller! Du ser direkt om du har fått en biljett till en visning. Om du skulle få förhinder får du gärna gå in och avboka din biljett, detta gör du på samma sätt som när du bokade din biljett.

Här nedan kan du se vilka medlemsvisningar som är aktuella just nu. Inför varje medlemsvisning skickar vi även ut ett nyhetsbrev till alla våra medlemmar med information om den aktuella filmen, biljettsläpp och andra hålltider. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa viktig information!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på medlem@stockholmfilmfestival.se eller 08-677 50 00, så hjälper vi gärna dig.

VI FÖLJER TILLS VIDARE FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS RESTRIKTIONER OCH KAN ENDAST ERBJUDA 50 PLATSER PER VISNING.
OBS! FÖRST TILL KVARN GÄLLER.

Nästa medlemsvisning: »Babyteeth« 9/9

Babyteeth

Medlemsvisningar 2020

»Babyteeth« 9/9
»Till min dotter« 9/3

»Bombshell - När tystnaden bryts« 14/1

Medlemsvisningar 2019

»Smärta och ära« 16/9
»And Then We Danced« 5/9
»Ready or Not« 21/8
»Tel Aviv on Fire« 8/8
»Hjärter dam« 24/4
»Vincent van Gogh – Vid evighetens port« 26/3
»The House That Jack Built« 7/3
»Gloria Bell« 4/3
»Ben is Back« 4/2

»Den skyldige« 29/1

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.