Årskort - Erbjudande!

Just nu kan du köpa årskortet - som ger dig möjlighet att se våra medlemsvisningar under våren - och få en T-shirt eller tygpåse på köpet! Årskortet är giltigt fram till 1 augusti 2014. Observera att det nuvarande Årskortet inte ger inträde till Stockholms filmfestival i november 2014. Samt att det ej är garanterat att få plats på våra medlemsvisningar, först till kvarn gäller vid biljettsläpp!

Bestäm nedan vilken storlek du vill ha på din T-shirt.

Köp årskort + Festival-T-shirt (S)

Köp årskort + Festival-T-shirt (M)

Köp årskort + Festival-T-shirt (L)

Köp årskort + Festival-T-shirt (XL)

Köp årskort + Ai Weiwei T-shirt (endast medium)

Köp årskort + SFF tygpåse

 

 

 

Årskort 220 kr

Årskortet ger dig inte bara tillträde till Stockholms filmfestival i november utan också möjlighet att se 12 exklusiva medlemsvisningar under resten av året - gratis! Årskortet är giltigt fram till 1 augusti 2014.

Köp årskort

Bronskort 1400 kr

Bronskortet härstammar från bronshästen – festivalens finaste pris! Bronskortet är till för dig som vill stödja festivalen lite extra, och ger förutom det som årskortet ger också: två garanterade platser till festivalens medlemsvisningar, två biljettvouchers, inbjudan till ett av festivalens evenemang och tack i katalogen. Bronskortet har ett värde på över 2 500 kr och gäller från 1 augusti 2013 till 1 augusti 2014.

Köp bronskort

Student / Pensionär / Under 21

Är du student, pensionär eller mellan 16 - 21 år betalar du endast 160 kr för årskortet. Ta med respektive legitimation för kontroll vid våra visningar.

Köp reducerat kort

Femtonårskort - gratis för dig som är 15

När du fyller 15 år får du äntligen bli medlem i Stockholms filmfestival! Det firar vi med att bjuda alla som fyllt 15 på ett medlemskap (ord. pris 220 kr). Med femtonårskortet får du tillträde till höstens filmfestival i november och du har även chans att se 12 gratis medlemsvisningar av aktuella filmer - året om! Ta med legitimation och hämta ditt kort på våra medlemsvisningar. Under hösten kan du även hämta ut det på vårt festivalcenter på Kulturhuset (mitten på oktober - mitten på november) eller på våra biografer under festivalen (5-16 november).

 

I samarbete med: