Intresseanmälan - Sportlovets Filmverkstäder (Skolklass/Fritidsgrupp)

Obs!

Din anmälan är inte bekräftad förrän bokningen är betalad. Du får betalinformationen skickad till dig efter att du skickat in din intresseanmälan.  Om det inte finns tillräckligt många platser till hela gruppen, eller om det är några oklarheter i din anmälan kommer vi kontakta dig.

Du kan avboka och få tillbaka 50% av kostnaden till och med den 17 februari 2020.

Adress
Den genomsnittliga åldern på deltagarna.
Schema
Välj pass
Välj pass
Kontaktperson
Ange gärna den tid på dagen du är mest tillgänglig per telefon.
Övriga synpunkter eller önskemål.
Härmed godkänner jag nedanstående villkor:
  • Stockholms Filmfestival Junior tillåts att använda filmer och fotografier skapade och tagna i samband med filminspelningen av Sportlovets filmverkstäder och visa dem i filmfestivalens digitala kanaler och tryckt media i syfte att upprätthålla, främja och upplysa om Stockholms Festivalen.
     
  • Stockholms Filmfestival Junior samarbetar med ABF Stockholm som subventionerar deltagaravgiften. För att göra detta möjligt så anmäls filmskaparen med personnummer som deltagare i folkbildningsverksamhet hos ABF Stockholm. Uppgifterna kommer inte spridas vidare till andra parter.
     
  • Stockholms Filmfestival Junior samarbetar med Röda Korset som erbjuder rekvisita till verkstäderna. För att göra detta möjligt så får Röda Korset lägga upp foto från verkstäderna på deras sociala medier. Fotografierna kommer inte spridas vidare till andra parter.
 

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.