Dessa filmer rekommenderas från 11 år.

Junior tänker på Change! I detta kortfilmspaket visas filmerna:

>>A Drowning Man<<
Ensam och långt hemifrån försöker den unga flyktingen The Kid hanka sig fram på Atens tuffa gator. I den här underliga staden försöker han att hitta olika sätt att försörja på för att ta sig igenom dagen. Men omgiven av många farliga typer så måste The Kid kompromissa bara för att överleva.

>>Lower heaven<<
De två Afghanska bröderna Zarif och Mir Allah har precis flyttat till Iran i jakten på ett bättre liv. Men just när deras vardag ser ut att gå mot mot ljusare tider gör ett oväntat möte att deras öde tar en olycklig vändning.

>>Swimming In The Dessert<<
Staden Agua Dulce i Kaliforniens ökenlandskap har drabbats av torka. Tioåriga Angie får idé som kan rädda allt, men det blir inte enkelt. Hon måste övertala sin envisa farfar att hjälpa henne med sin galna plan, och få vatten tillbaka till en uttorkad flod.

Regissören Alvaro Ron kommer vara på plats för Face2face på denna visning:
19/04/2018 Zita 2 12:00

>>Work<<
Jess är en 18-årig Londonbo som försöker att balansera hennes förpliktelser som dotter med hennes drömmar om att kunna leva på sin dans. När hon på vägen till jobbet av en slump ställs inför hur grymt och orättvist livet kan vara, börjar hennes syn på världen omkring henne sakta att förändras

Titel
Kortfilmspaket: Change
Längd
68 min
Festival
2018
Sektion
Kortfilm

Du kanske också gillar

Se alla filmer 2018 års program