ALLA TJÄNSTER SÖKS NU VIA:
stockholmsfilmfestival.rekry.se

 

Vi söker en Junior Account Manager till Stockholms filmfestivals sälj- och sponsringsavdelning.  

Om tjänsten

Du kommer främst arbeta med nykundsbearbetning, och aktivt bearbeta potentiella samarbetspartners. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt via telefon till förhandling och avslut. Du arbetar självständigt, planerar och driver arbetet framåt med målsättningen att uppnå din säljbudget. 

Din profil

Du älskar att sälja och göra affärer och gillar att arbeta mot uppsatta mål samt att bli belönad därefter. Du är en driven person som är orädd i kontakten med företag oavsett nivå och storlek. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda relationer. Du är trygg och prestigelös med ett strukturerat och effektivt arbetssätt. 

Det är meriterande om du har jobbat med annonsförsäljning tidigare. Att du gillar film är en förutsättning och det är ett plus om du jobbat inom kulturbranschen.   

Om oss

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch. Förutom internationella festivalen i november producerar vi även Stockholms filmfestival Junior i april, Sommarbio i augusti och stipendie- och talangprogram för unga filmarbetare.

Anställningsform: Tillsvidare. Heltid 100% med 3 månaders provanställning.

Start: Tillträde omgående.

Ansök via stockholmsfilmfestival.rekry.se. Urval och intervjuer sker löpande.