Arbetsuppgifter

Vi söker en junior mediasäljare till Stockholms filmfestivals sälj- och sponsringsavdelning. Du kommer främst arbeta med nykundsbearbetning, och aktivt bearbeta potentiella samarbetspartners. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt via telefon till förhandling och avslut. Du arbetar självständigt, planerar och driver arbetet framåt med målsättningen att uppnå din säljbudget. 

Din profil

Du älskar att sälja och göra affärer och du gillar att arbeta mot uppsatta mål samt bli belönad därefter. Du är en driven person och du är orädd i kontakten med företag oavsett nivå och storlek. Du är social, bra på att bygga relationer internt/externt, trygg och prestigelös med ett gott omdöme.

Det är meriterande om du har jobbat med annonsförsäljning tidigare. Att du gillar film är en förutsättning och det är ett plus om du jobbat inom kulturbranschen.  

Vi erbjuder

Välkommen att söka till en arbetsplats med ett kreativt, härligt team. Vi jobbar mot målsättningen att skapa goda, långsiktiga relationer med våra samarbetspartners och ha roligt på vägen dit. Till rätt person kan vi erbjuda ett spännande, lönsamt och utvecklande arbete.

Anställningsform: Tillsvidare. Heltid 100% med 6 månaders provanställning.

Start: Tillträde omgående.

Skicka din ansökan (CV+personligt brev) samt gärna ett foto till rekrytering@stockholmfilmfestival.se. Märk mailet “Mediasäljare”. Urval och intervjuer sker löpande.