Industry priority screenings
Med ett Industry Pass har du möjlighet att gå på alla visningar under vardagar innan kl. 17.00. 
Ett antal platser reserveras för Industrydeltagare, därför gäller det att vara först till kvarn för att få tillgång till dessa. Har du en industryackreditering kan du förboka en biljett senast dagen innan föreställningen. 

För att boka biljetter, kom förbi vårt Industry Office eller hör av dig till industrykoordinator@stockholmfilmfestival.se

Public screenings
Under resterande visningar efter kl. 17 och under helgen gäller inte Industry priority. Med ett Industry Pass kan du  komma in gratis om det finns osålda biljetter kvar. För att säkert få plats på en visning rekommendrar vi därför att man köper en biljett till filmvisningarna utanför tiden då Industry priority gäller. Ditt Industry Pass fungerar som ett medlemskap under festivalen, så du kan köpa biljetter utan ett medlemskap. Glöm inte att ta med dig ditt Industry Pass! 

Om du har några frågor, kom förbi vårt Industry Office eller hör av dig till industrykoordinator@stockholmfilmfestival.se

Video Library i samarbete med Cinando
Ett urval av festivalens filmer kommer att vara tillgängliga på vårt digitala Video Library, som är ett samarbete med Cinando. Titlar som är tillgängliga är bland annat »No Date, No Signature«, »For Akheem« och »Son of Sofia«.