Fotoutställning – 30 år av festivalminnen

Nyhet /

För att fira 30 fantastiska år bjuder Stockholms filmfestival in till en unik fotoutställning med bilder på regissörer och skådespelare som besökt festivalen under åren som har gått. Utställningen äger rum mellan den 4-17 november på Radisson Collection Strand Hotell, på Nybrokajen 9 i Stockholm.  

Några av vår tids största regissörer och skådespelare har förevigats under sina festivalbesök i Stockholm. Vi bjuder nu in alla stadens filmälskare till att kika i vårt fotoalbum. Fotoutställningen äger rum på Strand Hotell, som genom åren varit hem för många ikoniska regissörer och filmstjärnor, som Greta Garbo och Ingrid Bergman.  

På utställningen visas bland annat porträtt på Uma Thurman, Quentin Tarantino, Susan Sarandon, Willem Dafoe, Charlotte Rampling och David Lynch. Fotografierna är tagna av Johan Bergmark, Carla Orrego Veliz, Sara Shahbazi, Daniel Gual, Jenny Arner och Calle Andersson.  

Utställningen är öppen för allmänheten och besökare kan ta del av erbjudanden på cocktails och middagar i hotellets restaurang The Strand. Den 8 november mellan klockan 18:00 – 21:00 kommer det även finnas möjlighet att få en guidad visning av utställningen. 

Adress: Radisson Collection Strand Hotell, Nybrokajen 9 i Stockholm. 
Datum: 4-17 november 2019 
Tid: 09:00-22:00 

Stort tack till PIXUM som möjliggjort utställningen!

 

Radisson Collection Strand Hotell är det officiella hotellet för Stockholms filmfestival som pågår mellan den 6-17 november. 

Information om Radisson Collection Strand Hotell 
Radisson Collection Strand Hotell erbjuder exceptionellt boende i en historisk byggnad med vy över det glittrande vattnet i Nybroviken, i hjärtat av Stockholm. Detta ikoniska Stockholmshotell har 170 rum och sviter som är inredda med det främsta inom skandinavisk design, mjuka sängar, exklusiva bekvämligheter och ett öga för detaljerna som ger det lilla extra. Radisson Collection Strand Hotell välkomnar gäster att uppleva ett okonventionellt hotell med stark anknytning till Stockholms vibrerande kulturliv och rika historia. 

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.