Forever Young flyttas till sommaren 2021

Med anledning av rådande pandemi kommer sommarkollot Forever Young, som tidigare planerades äga rum den 13-16 juni, flyttas till sommaren 2021. Vi har valt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridningen. Nya datum kommer att släppas under hösten 2020.


Under året som gått har den pedagogiska verksamheten mottagit stort intresse för detta filmkollo. Därför har vi på Stockholms filmfestival även valt att öppna upp kollot för alla, och även öka åldersspannet till 11-15 år. Det kommer fortfarande att ges förtur till deltagare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar – men alla kan söka! Tänk på att kollot är kostnadsfritt, både husrum och mat ingår.

Lämna in en ansökan till oss där du beskriver ditt filmintresse och vad du tror att du kan få ut av denna upplevelse! Ansök nedan eller skicka en intresseanmälan till: filmpedagog@stockholmfilmfestival.se för att få mer information. 

ANSÖK TILL FILMKOLLO FOREVER YOUNG

Just nu tar vi emot ansökningar löpande.

Vi ses sommaren 2021!

Vänligen, 
Stockholms filmfestival Junior
 
Vi tackar Malou T. Schultzberg för ett fint initiativ och vill även rikta ett stort tack till Telenor vars bidrag gör detta möjligt.

Prenumerera på festivalens nyhetsbrev

Missa ingenting under festivalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.